TEKNİK BİLGİ | BLOG

Neden Özel Tasarım Mobilyalar ?

August 24, 2017, 2:26 pm

blog

Günümüz teknolojisi geliştikçe mobilya üretimi seri olarak kolaylıkla yapılabilir hale gelmiştir. Fakat insanların, artık farkındalık yaratmak için, seri üretim yapan firmalar yerine sadece kendisine has tasarımları veya malzemeleri olan mobilyalar tercih ettiği görülmektedir.

 

Bir kişiyi mutlu eden unsurların en başından var olan ürünün veya sahip olunan herhangi bir şeyin, sadece kendisine ait olması vardır. Yani bunu mobilya üstünden düşünmeye kalkarsak, konfor ve mobilya kalitesinden daha önce sadece kendisinde olması daha büyük bir önem taşımaktadır.

 

Kişiye özel tasarım mobilya yapılırken, ürünü talep eden kişi daha önce farklı yerlerde gördüğü ürünleri kafasında sentezledikten sonra, özel tasarım mobilyanın nerede kullanılacağına kadar karar verir. Salon ağırlıklı olmak üzere, çocuk odası ve yatak odası ve mutfak özel tasarım kullanım yerleri olmaktadır. Peki, özel tasarım mobilyanın sadece kafamızdakine göre mi üretilmesi olağandır? Özel tasarımların standartları var mıdır?

 

Yaşam alanınızdaki mobilyaların bazı sınırlayıcı, insan vücuduna uygun olarak oluşturulmuş standartları vardır tabi ki. Fakat standartlar bu konuda belli başlı noktalarda ve sınırlı sayıdadır. Bu sizi ve vücudunuzu koruyacak kuralların dışında tamamen özgürsünüz. Tasarım firmanız ile yapacağınız fikir birliği sonucunda artık dokunuşlarınızın olduğu mobilyaları evinizde görebilirsiniz.

 

Bu noktada bir duraksayıp peki dezavantajı yok mu?  Sorusunu sorabilirsiniz. Özel tasarım sabit mobilya konusunun en hassas kısmı burada yatıyor. Mobilyalarınızı sizin için tasarlayıp, üreten firmanızın güvenilir ve tecrübeli olması gerekir.

 

EDRAMOB olarak yılların bize kattığı tecrübeyi ve müşterilerimize verdiğimiz güveni işte tam bu noktada gösteriyoruz.

Son Eklenenler

Mutfak Dekorasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

February 5, 2018, 11:59 am

Neden Özel Tasarım Mobilyalar ?

August 24, 2017, 2:26 pm

Dubleks Evlerde Merdiven Seçimi Püf Noktaları.

August 16, 2017, 3:48 pm

Son Eklenenleri Guncel Al

Gönder