TEKNİK BİLGİ | BLOG

Mutfak Dekorasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

February 5, 2018, 11:59 am

blog

Aslında evimizin en çok kullanılan yeridir mutfak, aile bireylerinin birleştiği hemen hemen en çok da zaman geçirilen yeridir evin. Eğer küçük bir mutfağa sahipseniz ve yemeğinizi mutfakta yiyorsanız mutfağınızın boyutuna uygun yemek masanızı ortaya koyun masa orta bölümde olursa duvar kenarlarını kullanmak için alan kazanmış olursunuz.Yemek masanız yuvarlak olursa bu size alan kazanma anlamında avantaj sağlamış olur ve yemek yerken herkesin masaya ve yiyeceklere ulaşımını kolaylaştırır.

 

Aksesuarlar ise küçük bir mutfakta az olmalı, mutfak zaten eşya bakımından kalabalık olmak zorunda kalan bir alan olduğu için aksesuarların sayısı ve seçimi çok önemlidir. Küçük objeler yerine büyük ve az sayıda aksesuar mutfağınızı daha şık ve geniş gösterecektir.

 

Mutfak duvarları ve mobilyaları renkli seçilmesi iştah acıcı bir ortam yaratır. Açık renkler kullanılması ise mutfağınızı daha geniş gösterecektir.

 

Eğer mutfağınızı yenilemeyi düşünüyorsanız ilk önce tarz seçiminizi kafanızda oturmanız gerekir. Klasik tarz mı ya da modern tarz mı ilk belirlenecek unsur olmalı.

Tabii ki bu seçim evinizin tamamının tarzı ile yakından ilişkili, evin genel tarzının çok dışına çıkmak sizin ve misafirleriniz için biraz riskli olacaktır.

Son Eklenenler

Mutfak Dekorasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

February 5, 2018, 11:59 am

Neden Özel Tasarım Mobilyalar ?

August 24, 2017, 2:26 pm

Dubleks Evlerde Merdiven Seçimi Püf Noktaları.

August 16, 2017, 3:48 pm

Son Eklenenleri Guncel Al

Gönder