TEKNİK BİLGİ | BLOG

Dubleks Evlerde Merdiven Seçimi Püf Noktaları.

August 16, 2017, 3:48 pm

blog

Dubleks lüks bir eve sahipseniz, dekorasyon içerisinde merdiven seçimi ve merdiven modelini titiz şekilde gerçekleştirmelisiniz, çünkü bu seçim evinizin tüm havasını değiştirebilir. Dekorasyon modası her gün değişirken özellikle evlerin giriş kısımlarındaki merdivenler için birbirinden iddialı tasarımlar ortaya çıkıyor.

 

Merdiven seçimi yaparken evinizin boyutları da önem taşıyor. Dubleks ancak küçük ölçülere sahip bir eve sahipseniz, büyük merdiven ihtiyacınız olmayacak demektir. Bu sebeple daha ufak ve işlevsel merdiven modellerini seçerek dekorasyonunuza uygulayabilirsiniz. Bu seçim size alandan tasarruf da ettirecektir.

 

Dubleks merdivenlerin birbirinden farklı modelleri arasında seçim yaparken, evinizin boyutları dışında kendi kişisel ihtiyaçlarınızı ve hayat tarzınızı da işin içine katmalısınız. Emniyetli güvenli merdiven modelleri çocuklu bir aileyseniz sizler için ideal seçimdir. Modern bir görünüme sahip olan cam merdiven modelleri de küçük çocuklara sahip ailelerin tercih etmemesi gereken modeller arasındadır.

 

Modern atmosferin dekorasyonunuz içinde yer almasını istediğiniz bir eve sahipseniz, merdivenleri renkli olan modeller farklı bir tarz yaratmanız için iyi bir seçenektir. Düz ve klasik şekilde sıralanan basamaklara sahip merdiven modellerinden sıkıldıysanız yuvarlak şekilde dolanan merdivenleri seçebilirsiniz.

Teknolojinin dekorasyon konusunda da kullanılmasıyla birlikte merdiven modelleri de bu gelişim sürecinden nasibini alıyor ve klasik modeller dışında farklı tarzlar yaratmanızı sağlıyor.

 

Tabi bu tarz, klasik ve ahşap basamaklı merdiven tasarımının asla kötü bir seçim olduğunu göstermiyor. Ahşap ve ferforje korkuluğun buluştuğu klasik merdivenlerin de her zaman yeri ayrı.

Son Eklenenler

Mutfak Dekorasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

February 5, 2018, 11:59 am

Neden Özel Tasarım Mobilyalar ?

August 24, 2017, 2:26 pm

Dubleks Evlerde Merdiven Seçimi Püf Noktaları.

August 16, 2017, 3:48 pm

Son Eklenenleri Guncel Al

Gönder